Първоначално публикувано от asoto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 - спортно или стандартно окачване
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеАко я караш само на магистралата, спортното е идеално, ама в други условия си е направо мъка с нашите хубави и равни пътища. То само ако речеш да минеш през някой легнал полицай, който е малко по-висок (а такива има колкото щеш) от допустимото и току виж ти разбил пробката или отнесъл генерацията. И аз като колегата ФЕРАРИСТ се чудя само как да си сменя окачванет с някакво нормално, защото е страшна мъка - никъде не може да идеш, където има малко по-големи дупки, пък камо ли да я качиш на бордюр. Нямаш си на идея в какъв филм просто влизаш с това спортно окачване.
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ то това е ясно, предполагам че само за визия го правят.....
Първоначално публикувано от asoto Покажи съобщениеМойта е със спорто червена пружина EIBACH амортисйор,по паважа е отврат,но няма да ти казвам как влизам в завоя,но и усешташ сяка малка неравност.С 17'' съм етп ти и снимки,на тези е с летните гуми.
П.П.: по темата - тъй като предницата дрънка и ще сменям носачи смяната на окачването се отлага за средата на лятотоинак почти се навих на нормално само да пласирам пружините.
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
lord_chuldarkar взем си оправи гърнетата първо, че си като лош добитък със звънчеDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
1
Съгласен съм,лош ли е пътя,2 ра 3 та максимум,и без много газ,но на добър път няма грешка,просто като му доиде времето и аз ще го сменя все пак хората които са карали колата преди тва са я карали в италиятака че няма база за сравнение там ако искат ще я смъкнат и на 4 см от земята
Comment
-
Когато пожарникарчето, както го нарича Пинко, пооправи пътищата на родното село, може и да ти е гот със спортно окачване, ама нали знаеш че това няма да е скороЛично аз не ща и да чуя за такова нещо, дори нарочно си взех спален вагон, че е по-вдигнат особено отзад.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
1
така е колега особено в софия често ми се налага да ходя до там,ами на отиване има една отсечка ако си забелязал по магистралата нереално неравна там съм като пинг понг топче в алфата,но на магистралата за морето,е там е истината,с две думии едното и другото си имат + и - такаче въпрсо на свикване,отиде ли тва окачване ще взема нормално.Но до тогава мисля че ще продам моита и да си зема някоя по новичка може би тази
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеlord_chuldarkar взем си оправи гърнетата първо, че си като лош добитък със звънчеHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
То хубаво, че на магистралата спортното окачване се търпи, иначе и там с нищо не помага - просто няма гранични завои. Спортното окачване е за примерно някой планински хубав път осеян със завои - кеф.За съжаление голяма рядкост в Бг.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТо хубаво, че на магистралата спортното окачване се търпи, иначе и там с нищо не помага - просто няма гранични завои. Спортното окачване е за примерно някой планински хубав път осеян със завои - кеф.За съжаление голяма рядкост в Бг.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКойто иска всеки ден може да си изпробва спортното окачване до Своге и обратно, ей ти хубав планински път със завои
или ще се размажат в скалите или ше пият студена вода от искъро (по-длибоко нема)Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениебаш най-доброто място
или ще се размажат в скалите или ше пият студена вода от искъро (по-длибоко нема)Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment